14 d’octubre 2010

pràctica- EL COLOR





El meu anunci, tal com vaig exposar a classe, tracta sobre el color verd, el qual l'he volgut relacionar amb el "Refugi del Centre Excursionista" que es troba a Talaixà, Oix, Alta Garrotxa.
Ja que no es podia fer sobre cap marca i havia de ser una cosa tangible, vaig triar un refugi; però el sentit que li he volgut donar jo és relacionat amb totes les connotacions possibles que té el color verd.
En primer lloc, el benefici bàsic del refugi és donar acollida, o sigui, aquest ha estat creat per donar una llar càlida a tots els caminants que volten per les terres de la Garrotxa, si ho desitgen.
El color verd és el color de l'acollida i la pau, atribucions que es poden fer al refugi, igual que també és el color que simbolitza l'esperança, l'ecologisme i la natura.
El color verd és un dels colors que l'ull humà perceb amb més facilitat, la qual cosa ens transporta a les muntanyes que també es perceben amb facilitat, i més aquí a la Garrotxa.
Una de les altres simbologies que té aquest color és el de permissió, el semàfor verd, es pot passar, la bandera verda, ens podem banyar, per tant, aquest refugi és obert a tothom, hom hi pot entrar i senti-s'hi com a casa.
El refugi es camufla, però es perceb, sempre hi és, com el verd, que queda integrat al paisatge.
El verd "al cor" vol dir amor i carinyo, l'escalfor que et pot donar una llar després d'una bona excursió.
L'eslògan que he donat al meu anunci és "Encara que el camí sigui llarg i dur, saps que aquí sempre hi tens una llar" En el refugi del Centre Excursionista d'Olot tothom hi és benvingut, aquesta és la llar de l'esperança i la pau que no tanca les portes a ningú.
Hi esteu convidats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada